Hvorfor SodaStream?

Fordi det er enklereFordi det er enklere

Tenk på alle gangene du har vært i dagligvaren for å kjøpe boblevann. Du har slept hjem tunge poser med flasker og deretter drasset de med deg tilbake for å pante dem. Med en SodaStream blir alt mye enklere. Du bruker det friske vannet i springen, tilsetter bobler og eventuelt smak om du ønsker det.  Er ikke dette er bedre alternativ? 

 

 

 

Fordi det er billigereFordi det er billigere

Med en SodaStream kan du lage ditt eget boblevann fra 2,50 kroner per liter. Til sammenligning kan du kjøpe boblevann i dagligvaren for opp til 20 kroner flasken. SodaStream bidrar dermed ikke bare til å bedre miljøet og opprettholde en god helse, men sparer også lommeboken din. 

 

 

 

 

Fordi det er suntFordi det er sunt

Du vet at vann er bra for deg. Men visste du at folk med en SodaStream hjemme drikker dobbelt så mye vann? Vi mener en sunn livsstil er svært viktig. Men først og fremst mener vi at sunnhet skal være morsomt og naturlig, akkurat som vann. Vil du være litt sunnere i morgen enn du var i går? SodaStream kan hjelpe deg med å målene dine. 

 

 

 

Fordi du sparer miljøetFordi du sparer miljøet

SodaStream ønsker å være med på å bidra til å gjøre kloden til et bedre og renere sted. I Norge sparer SodaStream og våre kunder miljøet for fremstilling og nedbryting av millioner av bokser og plastflasker hvert eneste år. Samtidig unngås miljøbelastningen ved transport av boblevann og brus fra fabrikk til butikk og videre fra butikken og hjem. Husk at det reneste vannet er det du får i springen hjemme. 

 

 

 

Fordi det er billigere

Fordi det er morsommere!

Med ett enkelt trykk kan du forvandle ditt ordinære kranvann til forfriskende boblevann på få sekunder! Og det er opp til deg å bestemme hvor mye bobler du vil ha. Så er det kun din fantasi som setter grenser. Nyt naturlig boblevann eller finn din favoritt blandt våre smaker. Du kan også tilsette ferske urter, frukter eller bær for å gjøre ditt vann eller din smakstilsatte drikk enda mer forfriskende. Du bestemmer helt selv!

 

 Om SodaStream

SodaStream er verdens største produsent og distributør av kullsyremaskiner for hjemmebruk med over 60.000 forhandlere i 45 land verden over.

SodaStream er også verdens største leverandør av boblevann, da det lages over 700 millioner flasker boblevann i hjem verden over*. Dette er betydelig mer enn Singha, som er den nest største leverandøren med produksjon av 558 millioner liter boblevann på flaske i året.

Med SodaStream kan du på en enkel og morsom måte lage bærekraftig boblevann med og uten smak kun ved hjelp av det friske norske vannet du har i springen. 

* Undersøkelser gjennomført av Canadean (Den ledende leverandøren av markedsundersøkelser for drikkevareindustrien)

[profiler]
Memory usage: real: 21233664, emalloc: 21066528
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem