Hjelp till smaker

Find svar på dine spørgsmål omkring brug af SodaStream smaker.

KOM GODT I GANG

 • Du bestemmer selv hvor mye sirup du vil tilsette. Normalt brukes en hel skrukork fra sirupen i en full SodaStream-flaske, men du kan tilpasse smaken etter ditt behov. Det beste du kan gjøre er å prøve med en halv skrukork, smake og deretter tilsette ekstra sirup etter smak.
 • Det er ganske enkelt å tilsette smak til ditt friske boblevann. Tilfør kullsyre til en kald flaske vann, hold flasken i en 45 graders vinkel, tilsett din favorittsmak, sett skrukorken på flasken og snu flasken forsiktig 1-2 ganger. Endelig er det bare å nyte smaken av din egen hjemmelagde brus.
 • Nei, hvis du gjør det skader du din SodaStream-maskin, garantien bortfaller og du risikerer å komme til skade fordi maskinen kan sprenge. Tilsetning av smak før kullsyretilførsel fører dessuten til at vannet sprudler over. Tilsett alltid kullsyre i vannet først, og tilsett deretter den valgte smaken.

INGREDIENSER

 • Noen av våre sirupsvarianter er glutenfrie. Les ingredienslisten bak på flasken for å være sikker på at den ikke inneholder gluten.
 • Ja, vi er stolte av å kunne tilby et vegansk alternativ. Våre Fruit Drops er helt naturlige, uten søtstoffer og de er 100 % veganske.
 • Det korte svaret er at noen er og noen er ikke. Les alltid ingredienslisten bak på flasken før du kjøper en sirup, for å se om de inneholder søtstoffer eller er naturlig søtet. .
 • Fra tid til annen lanserer vi nye smaker, og vil du være sikker på å vite når – så anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet vårt. Det kan du lett gjøre her på nettsiden. I mellomtiden kan du alltid prøve å blande forskjellige SodaStream smaksvarianter for å skape den kombinasjonen du liker best, eller prøve å tilsette frisk frukt til smaksvariantene. Hadde ikke det vært spennende?
 • Vi bruker forskjellige søtstoffer, inkludert stevia, sukralose og acesulfam K. Disse søtstoffene har blitt godkjent av de lokale og statlige myndighetene, og har samtidig vært brukt i mange år. Hvis du via kosten har begrensninger, som f.eks. diabetes eller andre forhold, så anbefaler vi at du leser ingrediensetikettene nøye og følger anbefalingene fra din egen lege. Vær oppmerksom på at alle varianter som ikke er merket med “sukkerfri/Sugar Free” kan inneholde sukker, kunstige søtstoffer, stevia eller fruktsukker.

DIVERSE SPØRSMÅL

 • Før åpning må du oppbevare den på et tørt og kjølig sted. Etter åpning oppbevares de i kjøleskap. Ytterligere informasjon finner du bak på flasken.
 • Du finner alltid en utløpsdato på toppen av skrukorken eller i bunnen av din SodaStream-sirup.
 • Ja, det kan du uten problem. Hvis du har hatt sirupen stående, anbefaler vi at du rister den lett før du bruker den til å tilsette smak til boblevannet ditt.

Kontakt oss

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss

Ring oss

Åpningstider

man-fre 8.30-16.30
+47 21 38 80 65

Skriv til oss

Send en e-post, vi svarer innen 2-3 virkedager

info@sodastream.no

Facebook

Få nyheter og delta i konkurranser

Facebook