Finn hjelp til dine SodaStreamprodukter

Velg den kategorien du har spørsmål til nedenfor

Kullsyremaskin

Finn svar på spørsmålene dine rundt bruk av din SodaStream-maskin.

Les mer

Flasker

Finn svar på spørsmålene dine om bruk av SodaStream-flasker.

Les mer

Smaker

Finn svar på dine spørsmål om bruk av SodaStream-smaker.

Les mer

Kullsyresylinder

Finn svar på spørsmålene dine om bruk av SodaStream CO2-sylindere

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har samlet de spørsmålene vi oftest får nedenfor

  • En SodaStream-flaske er spesielt fremstilt til å kunne motstå det høye trykket som den utsettes for under kullsyretilførselen. Plast er et levende materiale som blir hardere med tiden. Når plasten blir for hard, kan den ikke lenger utvide seg under kullsyretilførselen. Dette er grunnen til at din SodaStream-flaske har en utløpsdato, og at den ikke kan brukes i en SodaStream-maskin etter denne datoen for å kunne garantere din sikkerhet. Medmindre SodaStream flasken er tydelig merket “kan vaskes i oppvaskmaskin”, BØR DU ALDRI VASKE DEN I OPPVASKMASKIN ELLER UTSETTE DEN FOR TEMPERATURER OVER 50°C (120°F). Ønsker du å kunne vaske flasken din i oppvaskmaskin, så anbefaler vi at du kjøper SodaStream DWS-flasken.
  • En SodaStream CO2-sylinder er laget spesifikt til å passe og fungere sammen med en SodaStream-maskin. SodaStream-maskiner har en begrenset garanti som ikke dekker skader som skyldes bruk av en kullsyresylinder som ikke er godkjent av SodaStream. Bruk derfor alltid en SodaStream CO2-sylinder, slik at du er sikker på å oppnå det beste resultatet og beholde din garanti.
  • Så lenge du bruker den originale sylinderen fra SodaStream, kan du være sikker på at den alltid passer og fungerer optimalt i maskinen din.
  • Det finnes flere måter å kontrollere om din kullsyresylinder må byttes ut. 1. Når du trykker på kullsyreknappen på maskinen kommer det ikke bobler i vannet. 2. Etter flere gjentatte trykk kommer det ikke bobler i vannet. 3. Du hører en sprutende lyd når du forsøker å tilsette kullsyre. Vi anbefaler at du alltid har en reservesylinder stående, slik at hvis du går tom, kan du raskt bytte ut den tomme sylinderen med en ny. Du kan finne en forhandler som kan bytte din SodaStream-sylinder via menyen “Finn forhandler” øverst på siden.
  • Begynn med å finne ut hvor mye kullsyre du normalt foretrekker i boblevannet ditt. Det fine med en SodaStream-maskin er at du selv kan bestemme kullsyrenivået. Har du en maskin som ikke krever elektrisitet, blir kullsyremengden bestemt ut fra hvor mange ganger du trykker og hvor lenge. Gjør alltid korte trykk med 1-2 sekunders varighet. Trykk 1 gang for liten mengde, trykk 2 ganger for middels mengde, og opp til 4 trykk for stor mengde kullsyre. Du kan også prøve deg frem til du finner frem til den mengden av bobler som passer deg.
  • Nei! Du kan bare tilsette bobler i vanlig vann. Du risikerer å skade maskinen din, for ikke å nevne at det fort blir veldig grisete med annet enn vann. Utover det må du være oppmerksom på at garantien ikke gjelder hvis du tilsetter kullsyre til annet enn vann i din SodaStream.
  • Det finnes ikke et riktig svar til dette, for det avhenger veldig mye av hvor mye kullsyre du foretrekker i vannet ditt. En gjennomsnittlig kullsyresylinder gir 60 liter friskt boblevann med et lett innhold av kullsyre. Tilsetter du mere eller mindre kullsyre, kan din sylinder holde lengre eller kortere tid.

Kontakt oss

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Ta kontakt med oss

Ring oss

Åpningstider

man-fre 8.30-16.30
+47 21 38 80 65

Skriv til oss

Send en e-post, vi svarer innen 2-3 virkedager

info@sodastream.no

Facebook

Få nyheter og delta i konkurranser

Facebook