Om oss

Største merket innen boblevann i verden

SodaStream er verdens ledende produsent og distributør av kullsyremaskiner. Selskapet opererer i 45 land og produktene kan kjøpes i mer enn 70.000 butikker fordelt på fem kontinenter. SodaStream gjør det mulig å forvandle vanlig vann fra springen til boblevann med eller uten smak på bare noen få sekunder.

SodaStream hjelper forbrukerne med å opprettholde det daglige anbefalte vanninntaket ved å gjøre vanlig vann fra springen både morsommere og mer spennende å drikke.

SodaStreams kullsyremaskiner er et annerledes og innovativt alternativ til dem som ønsker å minske forbruket av drikkevarer på flaske eller boks. Kullsyremaskinene fremmer sunnhet og velvære, er miljøvennlige og kostnadseffektive og tilpasses det enkelte behovet.

Vårt standpunkt

Hos SodaStream mener vi at jobben vår går utover produktet, og at bedrifter skal spille en avgjørende rolle i å skape forandring. Derfor er SodaStream en arbeidsgiver som tilbyr like muligheter og fremmer mangfoldighet ved å bringe sammen mennesker fra forskjellige etniske, religiøse og sosioøkonomiske bakgrunner. Vårt arbeidsmiljø fordrer en mangfoldig arbeidsstyrke globalt, og på vårt viktige produksjonsanlegg i Sør-Israel jobber beduiner, palestinere og israelere side om side.

Friskt boblevann

Ikke bær tunge flasker

Hyggelig for planeten

Planeten vår trenger mindre avfall og mer godhet

Planeten vår trenger mindre avfall og mer godhet